Cursussen en opleidingen
Carriere startpagina

Cursussen en opleidingen

Sorteer de koppelingen in deze cursussen en opleidingen rubriek op:  

NTI HBO opleidingen

Het NTI biedt erkende HBO-opleidingen in de vakgebieden economie en administratie, marketing en verkoop, bedrijfskunde, leisure, personeel en arbeid, psychologie, recht en bestuur, onderwijs en management.

NTI MBO opleidingen

Voor een basisopleiding of WEB-opleiding met baanbemiddeling op MBO niveau moet je bij het NTI zijn. Kijk op de website voor een totaaloverzicht van de cursussen en MBO opleidingen.

NTI Universiteit

Het NTI biedt naast cursussen ook thuisopleidingen met diploma op MBO, HBO en universitair niveau. Bekijk het overzicht op de site van NTI en vraag eventueel de gratis studiegids aan.

NHA MBO opleidingen

NHA biedt opleidingen met officieel erkende MBO diploma's (WEB). Een thuisopleiding is perfect te combineren met een baan omdat je zelf bepaalt wanneer je studeert en in welk tempo.

Cursussen startpagina

NTI Binnenhuisarchitectuur

Het ontwerpen van stijlvolle of functionele interieurs vereist gedegen kennis. Schrijf u nu in voor de cursus binnenhuisachitectuur.

Opleiding Secretaresse

De moderne secretaresse heeft door haar kennis en vele vaardigheden een sleutelpositie binnen elk bedrijf. Om hieraan te voldoen is een gedegen en complete opleiding noodzakelijk.

  Help mee aan het opbouwen van deze cursussen startpagina: voeg zelf een relevante site toe!

Terug naar werk | Suggesties voor cursussen en opleidingen? | Deze pagina bij uw favorieten

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
home | berekenen | site map | privacy policy
Informatie Bereken Besparen